Wie ben ik?

Mijn naam is Nicole Aspers. Al sinds 1990 werk ik met kinderen. Van activiteitenbegeleidster en pedagogisch medewerkster tot thuisbegeleidster en kindercoach. Om uiteindelijk te mogen werken in mijn eigen praktijk als Kinder- en Jeugdtherapeut.

Het integratief werken, waarbij ik alle gebieden meeneem en bekijk tijdens de behandeling, spreekt mij zo aan omdat ik hierbij het hoogst haalbare denk te kunnen bereiken: Verbinding.

Verbinding tussen het kind en mijzelf, ouders en mijzelf, maar ook tussen ouders en kind, andere gezinsleden en o.a. school. Samen op een respectvolle wijze kijken naar alle factoren die van belang kunnen zijn voor het gedrag van een kind is een geweldig proces waarbij vele mooie inzichten volgen. Dit noemen we systemisch werk waarbij de systemen om een kind heen meegenomen worden in de therapie.

De opleiding Kindercoach en later Kinder- en jeugdtherapie heb ik gevolgd bij BGL& Partners, in Eindhoven en Driebergen.

Bezieling en persoonlijk contact zijn de drijfveren in mijn werk waarbij sfeer en invoelend vermogen centraal staan. Samen zoeken naar dat wat elk kind specifiek nodig heeft om weer verder te kunnen en blij in het leven te kunnen staan, is waar ik het voor doe. Ik wil voor uw kind en voor u het verschil kunnen maken om weer "uit de knoop" te komen!

Nicole Aspers Foto: LMA Design, Lisanne van Goor